Start  |   Producten  |   Maak een account  |   Instructies  |   Voorbeelden  |   Veelgestelde vragen  |   Contact

Bedrukte plastic borden

Borden die gemaakt zijn uit PET en bedrukt in vier kleuren mallen voor waarschuwingsborden en gebodsborden Video: Leer hoe je je eigen borden ontwerpt

Borden van PET-plastic met een bedrukte vinyllaag zijn geschikt als kenplaat voor machines, maar ook als bewegwijzering of naamplaat en algemene signalering. Voeg eenvoudig logo's en andere grafische elementen toe. Bedrukte plastic borden zijn ook goed geschikt om panelen te maken door middel van de gaten-functie. Bedrukte plastic borden worden binnen 2 dagen geleverd, maar als u voor 12:00 uur bestelt ontvangt u het binnen een dag.


Varianten

Naast de standaard borden met witte achtergrond, kunt u ook kiezen uit een reflecterende, fotoluminescerende of geborsteld aluminium achtergrond. Let hierbij wel op dat donkere kleuren een minder sterk effect hebben op de reflecterende en fotoluminescerende achtergronden.

Gebruik fotoluminescerende borden om aan te geven waar de nooduitgangen en andere relevante veiligheidslocaties zijn. Plastic borden met een geborsteld aluminium achtergrond zijn zeer geschikt als goedkoop alternatief om bijvoorbeeld als frontpanelen te gebruiken.


Specificaties
Bedrukte plastic borden
Basiskleur
Wit
Oppervlaktebehandeling
Voorzien van een laag bedrukt vinyl
Temperatuur
−50 °C tot + 90 °C
Eigenschappen
10 jaar UV-bestendig
Dikte
1 mm


Bestellingen die binnen zijn vóór 12:00 uur worden dezelfde dag verstuurd

Bestel industriële signalering

DirectsSigns levert technische signalering voor professioneel installatiewerk. Borden en plaatjes uit gegraveerd resopal-gelijkend plastic en metaal bestelt u binnen een paar minuten. Maak een account en bestel in SignStudio. Opschriften met bijvoorbeeld oplopende serienummers zijn snel over te zetten naar borden en plaatjes met onze Excel-import-functie. Machineborden, panelen, leidingmarkering en signaalborden met grafische elementen zijn in onze speciale editor te maken. Kies uit materialen gegraveerd plastic en gegraveerd metaal, aluminium, hardplastic (PET met een vinyl-laag) of stickers met vierkleurendruk. Kant-en-klare standaardborden, zoals waarschuwingsborden vindt u, net als de accessoires in onze webshop. Kabelmarkering leveren we behalve in ABS-plastic ook in gegraveerd kunststof en RVS in aanpasbare formaten.


Wij produceren uw bestelling direct! - Tel: 020 80 84 766 - DirectSigns BV