Start  |   Producten  |   Maak een account  |   Instructies  |   Voorbeelden  |   Veelgestelde vragen  |   Contact

Het assortiment kabellabels


U ontwerpt de tags zelf en kunt eigen teksten, codes of hele reeksen invoegen via Excel-import. Na bestelling worden de labels meteen geproduceerd en doorgaans de volgende dag geleverd, door heel Nederland en Belgiƫ.

Kabellabels van Acrylonitril-butadieen-styreen

Kabeltags van ABS-plastic

Deze halogeenvrije ABS-plastic labels komen in handige kaartjes van 2, 4, 8 of 12 labels (maar bestellen hoeft uiteraard niet in die veelvouden). De code wordt geprint met thermische druk. Licht buigbaar en daardoor makkelijk te monteren op kromme kabels. Kies uit afmetingen: 6x40, 10x45, 12x75 en 20x75 mm. In verschillende kleuren beschikbaar.


Graveerplaatjes en kabellabels van Roestvrij staal

RVS Kabelplaatjes

Onze stalen plaatjes zijn geschikt voor omgevingen die aan weer en wind zijn blootgesteld en industriƫle locaties. Dit zijn onverwoestbare labels. Corrosiebestendig RVS 316 staal van 1,0 mm dik. Bevestigingsmethoden naar keuze en volledig aanpasbare formaten. U kunt er meteen RVS tie-wraps bij bestellen.


kunststof graveerplaatjes voor kabels

Gegraveerde kabeltags

Uit ons resopal-gelijkende gelaagde plastic plaatjes zijn ook uitstekend kabellabels te maken, leverbaar in vrije afmetingen, handig voor de grotere kabels of afwijkende formaten. Binnen en buiten te gebruiken en te graveren met uw eigen codes of teksten in verschillende lettertypes en groottes.


Gestempelde roestvrijstalen kabellabels

Gestempelde RVS kabelplaatjes

Dunner dan stalen plaatjes maar net zo duurzaam in agressieve milieus, zo niet nog duurzamer. Ook leesbaar indien overgeschilderd of bedekt met een laag verf of stof.
Teksthoogte 4 mm of 6 mm corrosiebestendig 316 RVS staal 0,3 mm dik. Ook hier zijn de RVS tie-wraps er meteen bij te bestellen.


Wij produceren uw bestelling direct! - Tel: 020 80 84 766 - DirectSigns BV