Start  |   Producten  |   Maak een account  |   Instructies  |   Voorbeelden  |   Veelgestelde vragen  |   Contact

DirectSigns - Wie zijn wij

Wij zijn de leverancier die oprichter en gecertificeerd elektricien Stefan Gustafsson zelf nodig had rond het midden van de jaren negentig. Het kleine aantal leveranciers van gegraveerde plaatjes had niet de capaciteit om kleinere nummerreeksen te leveren. Er ging vaak veel fout in de bestelling van fax tot kant-en-klaar product. Het gehele bestelling proces van typeplaatjes nam zoveel tijd in beslag dat het vaak betekende dat een elektricien zijn of haar werk moest stoppen om te wachten op de plaatjes.

De oplossing hiervoor was een nieuwe manier van produceren, online en met specifiek aangepast software, geautomatiseerde productie en snelle levering.

Het belangrijkste voor ons is dat we altijd op tijd zijn met het bezorgen van de bestellingen en dat het de correcte producten zijn. Het moet eenvoudig, snel en effectief zijn om bij ons te bestellen.

Zo werkt het:

Als klant maakt u uw plaatjes direct in uw webbrowser met onze Sign Studio of Sign Studio Advanced. Om te bestellen maakt u vervolgens een account aan waarmee uw gegevens en bestellingen worden opgeslagen. Uw data wordt gebruikt voor de bestelbevestiging en de verzending van de factuur. Alle informatie die onze graveermachines nodig hebben wordt automatisch aangemaakt. Hierdoor kunnen wij altijd binnen 24 uur uw bestelling bezorgen.

Alle klant- en projectgegevens worden op onze servers opgeslagen en zijn overal in de wereld toegankelijk via uw e-mail en wachtwoord.
Met moderne faciliteiten en de nieuwste technologie in laser graveren kunnen wij dagelijks grote volumes labels produceren. Voor ons bestaat er geen te grote (of te kleine) order!

De fabriek waar de platen en stickers worden geproduceerd

Wij produceren uw bestelling direct! - Tel: 020 80 84 766 - DirectSigns BV