Start  |   Producten  |   Maak een account  |   Instructies  |   Voorbeelden  |   Veelgestelde vragen  |   Contact

Frontpanelen met eigen markering voor elektrotechnische installaties en machines

Maak uw eigen frontpanelen voor overzichtelijk werkenpaneel voor bedieningskast
Maak eigen panelen voor uw installaties, of handige frontjes voor knoppen en schakelaars.

Bedieningspanelen

De collega's die een machine vaak gebruiken weten exact welke knop wat doet, maar vaak zijn er binnen een bedrijf meerdere mensen die een machine gebruiken, soms maar een paar minuten. De meeste machines hebben gelukkig duidelijke instructies bij de bediening, maar vaak schaadt het niet om extra duidelijk te zijn door een paneel met gegraveerde teksten voor of om de knoppen te zetten.

Knoppen en schakelaars

De meeste knoppen en schakelaars hebben vanzelfsprekend hun eigen signalering: aan, uit, standje 1, standje 2 etc. maar als u meer informatie wilt toevoegen: "Aan, zet ook de afzuig aan, [pijl naar rechts]" of meerdere schakelaars combineren, dan komen zelfgemaakte voorzetpanelen van pas. In ons online-programma SignStudio Advanced (SSA) kunt u puzzelen met de configuratie van de gaten waar de knoppen doorheen komen, en ook gaten voor signaallichten maken, tot alles precies goed staat.

Bestelbaar in vijf materialen

U kunt frontjes en panelen bestellen in gegraveerd plastic en gegraveerd metaal, hardplastic (PET met een laag vinyl) en ook in twee soorten aluminium (bedrukt, maar ook in gesublimeerd aluminium wat kleur toelaat, maar de metaal-look behoudt). Ontwerp technische labels online
Ontwerp speaker labels online

Sjablonen

In SignStudo Advanced vindt u gemakkelijk een aantal sjablonen die u als basis kunt gebruiken voor uw specifieke paneel. Ga uit van een bepaald aantal gaten en kies in onder 'sjablonen' het bord dat het dichtste ligt bij het paneel dat u wilt maken.

Gaten maken

Als u met een leeg bord begint en een paneel wilt maken, moet u de gaten er zelf in zetten. Dit doet u door de vorm van het gat als object toe te voegen (vierkant, rond, driehoekig) en deze veranderen in een gat, door rechts het hokje 'Maak gat' aan te vinken. Nu is het object een gat geworden, wat in beeld wordt gesignaleerd met een lichtgrijze kleur. Er zijn ook gaten met standaard uitsnedes beschikbaar. Deze vindt u bovenin in beeld in de rij met knoppen, naast de undo-knop. Mist u een standaard gat, laat het ons dan weten.
Maak een gat in uw ontwerp Standaard gaten voor knoppen Gaten in graveerplaten

Bestellingen van graveerplaten die binnen zijn vóór 19.00 worden dezelfde dag verstuurd

(voor aluminium en bedrukt plastic borden geldt 12.00)

Ontwerp uw signalering online

DirectsSigns levert technische signalering voor professioneel installatiewerk. Borden en plaatjes uit gegraveerd resopal-gelijkend plastic en metaal bestelt u binnen een paar minuten. Maak een account en bestel in SignStudio. Opschriften met bijvoorbeeld oplopende serienummers zijn snel over te zetten naar borden en plaatjes met onze Excel-import-functie. Machineborden, panelen, leidingmarkering en signaalborden met grafische elementen zijn in onze speciale editor te maken. Kies uit materialen gegraveerd plastic en gegraveerd metaal, aluminium, hardplastic (PET met een vinyl-laag) of stickers met vierkleurendruk. Kant-en-klare standaardborden, zoals waarschuwingsborden vindt u, net als de accessoires in onze webshop. Kabelmarkering leveren we behalve in ABS-plastic ook in gegraveerd kunststof en RVS in aanpasbare formaten.


Wij produceren uw bestelling direct! - Tel: 020 80 84 766 - DirectSigns BV