Start  |   Producten  |   Maak een account  |   Instructies  |   Voorbeelden  |   Veelgestelde vragen  |   Contact

Stickers met eigen opdruk

Rechthoekige stickers Stickers als kabellabels Informatiefilmpje over SignStudio

U maakt gemakkelijk stickers met eigen tekst, een logo of andere beelden in onze SignStudio Advanced. De stickers en labels hebben een water- en krasbestendig oppervlak. Met zeer goede hechting, snel geleverd en zonder minimum afname tegen een scherpe prijs. Geheel aan te passen naar eigen wens met SignStudio Advanced.


Varianten

Naast de standaard stickers met witte achtergrond, kunt u ook kiezen uit een transparante, reflecterende, fotoluminescerende of geborsteld aluminium achtergrond. Let hierbij wel op dat donkere kleuren een minder sterk effect hebben op de reflecterende en fotoluminescerende achtergronden. De transparante stickers zijn slechts transparant op de delen die wit zijn in uw ontwerp.

Gebruik fotoluminescerende stickers om aan te geven waar de nooduitgangen en andere relevante veiligheidslocaties zijn. Transparante stickers zijn handig om bijvoorbeeld tegen glas aan te plakken, zodat deze van beide kanten gelezen kunnen worden, of plaats ze over een oppervlak waarbij de achtergrond zichtbaar moet blijven.


Specificaties
Stickers
Materiaal
Vinyl hechtmiddel
Oppervlak
Blank met beschermende toplaag
4 kleuren print
Voor binnen en buitenhuis gebruik
Temperatuurtolerantie
−50 °C tot + 90 °C
Eigenschappen
Bevat geen halogeen en asbest


Bestellingen die binnen zijn vóór 12:00 uur worden dezelfde dag verstuurd

Bestel industriële signalering

DirectsSigns levert technische signalering voor professioneel installatiewerk. Borden en plaatjes uit gegraveerd resopal-gelijkend plastic en metaal bestelt u binnen een paar minuten. Maak een account en bestel in SignStudio. Opschriften met bijvoorbeeld oplopende serienummers zijn snel over te zetten naar borden en plaatjes met onze Excel-import-functie. Machineborden, panelen, leidingmarkering en signaalborden met grafische elementen zijn in onze speciale editor te maken. Kies uit materialen gegraveerd plastic en gegraveerd metaal, aluminium, hardplastic (PET met een vinyl-laag) of stickers met vierkleurendruk. Kant-en-klare standaardborden, zoals waarschuwingsborden vindt u, net als de accessoires in onze webshop. Kabelmarkering leveren we behalve in ABS-plastic ook in gegraveerd kunststof en RVS in aanpasbare formaten.


Wij produceren uw bestelling direct! - Tel: 020 80 84 766 - DirectSigns BV