Start  |   Producten  |   Maak een account  |   Instructies  |   Voorbeelden  |   Veelgestelde vragen  |   Contact

Typeplaatjes en kenplaten

Het is belangrijk om installaties en machines te merken met de juiste duidelijke signalering. De juiste waarden zijn nu eenmaal nodig om goed onderhoud en reparaties te kunnen plegen. SignStudio Advanced biedt uitstekende mogelijkheden om eigen kenplaten en typeplaatjes te ontwerpen in verschillende materialen, bijvoorbeeld RVS, aluminium of kunststof. U kunt op elk moment van materiaal wisselen.

Met onze sjablonen bespaart u tijd

Mocht u de tijd niet hebben voor het maken van een eigen ontwerp, dan hebben we ook een groot aantal sjablonen, waarbij de basiselementen al voor u ontworpen zijn. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens invullen, indien nodig wat vlakken verplaatsen en uw bedrijfslogo toevoegen. Hieronder kunt u kiezen uit een aantal sjablonen. Onder de knop 'Sjablonen’ in de ontwerpstudio vindt u er nog meer.

Klik op de afbeeldingen om aan de gang te gaan met een specifiek ontwerp. U ziet direct de kosten van het ontwerp.

Ontwerp uw eigen typeplaat online
Ontwerp roestvrij stalen typeplaat online Ontwerp typeplaat online Ontwerp typeplaat online


Ontwerp roestvast stalen typeplaat online

Ontwerp typeplaat online

Ontwerp typeplaat online

Bestellingen van graveerplaten die binnen zijn vóór 19.00 worden dezelfde dag verstuurd

(voor aluminium geldt 12.00)

Ontwerp uw signalering online

DirectsSigns levert technische signalering voor professioneel installatiewerk. Borden en plaatjes uit gegraveerd resopal-gelijkend plastic en metaal bestelt u binnen een paar minuten. Maak een account en bestel in SignStudio. Opschriften met bijvoorbeeld oplopende serienummers zijn snel over te zetten naar borden en plaatjes met onze Excel-import-functie. Machineborden, panelen, leidingmarkering en signaalborden met grafische elementen zijn in onze speciale editor te maken. Kies uit materialen gegraveerd plastic en gegraveerd metaal, aluminium, hardplastic (PET met een vinyl-laag) of stickers met vierkleurendruk. Kant-en-klare standaardborden, zoals waarschuwingsborden vindt u, net als de accessoires in onze webshop. Kabelmarkering leveren we behalve in ABS-plastic ook in gegraveerd kunststof en RVS in aanpasbare formaten.


Wij produceren uw bestelling direct! - Tel: 020 80 84 766 - DirectSigns BV